Annulering, Refund, Privacy

Algemeen: Geschillen policy eenmalige incasso


Indien u het niet eens bent met een incasso van uw rekening kunt u contact opnemen door een  e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . U kunt dan binnen 5 werkdagen een inhoudelijke reactie verwachten. Indien uw geschil gegrond wordt bevonden wordt het geïncasseerde bedrag direct terug geboekt naar de rekening waarvan het is geïncasseerd. Als u vragen heeft over deze refund- en geschillenpolicy kunt u contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Deelnemer: Annuleren

De behaalde en door Run4Energy/Join4Energy ontvangen inschrijf- en sponsorbedragen komen ten goede aan de doelstellingen van Join4Energy.

Algemeen: Privacy

Run4Energy respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de inschrijvingen, sponsoring en bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming, mocht dit aan de orde zijn. Run4Energy zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal uitsluitend relevante gegevens aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren/organiseren van de Run4Energy loop of het regelen van uw bestelling.

Deelnemers gaan akkoord met eventueel gebruik van hun beeltenis in druk, op foto, film, video e.d. voor promotionele doeleinden van de organisatie, zijnde de stichting Join4Energy, zonder daar een vergoeding voor te claimen.

Deelname aan clinics, training en singelloop zijn geheel voor eigen risico en eigen verantwoordelijkheid. De stichting Join4Energy aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid. De deelnemer doet afstand van zijn recht om de Stichting Join4Energy aansprakelijk te stellen.

De Stichting Join4Energy is echter in geen geval aansprakelijk voor ongevallen of schade dan wel verlies en/of diefstal van persoonlijke voorwerpen van de deelnemer.