Join4Energy

Algemeen

Join4Energy (opgericht in 2009) is een stichting die bekend is geworden met de organisatie van de Challenge Mont Ventoux: met groeiend aantal deelnemers wordt deze berg, ook wel De Kale Berg genaamd, jaarlijks beklommen. Hierbij wordt het gegenereerde sponsorgeld van de deelnemers besteedt aan onderzoek naar een medicijn tegen energiestofwisselingsziekten.

Hieronder vindt u informatie over de stichting, maar ook over energiestofwisselingsziekten. Heeft u een vraag of wilt u een reactie sturen, neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voor meer informatie over Join4Energy of de Challenge Mont Ventoux: www.join4energy.nl.

De Run4Energy Loop – een nieuw initiatief van Stichting Join4Energy

Run4Energy is een door Join4Energy gelanceerd initiatief, waarbij met een maximum aantal deelnemers wordt meegedaan aan een algemeen georganiseerd hardloopevenement. Het doel hierbij is dat elke deelnemer zich zoveel mogelijk inspant om sponsorgeld te verzamelen ten behoeve van de doelen van de Stichting Join4Energy (onderzoek naar een medicijn tegen energiestofwisselingsziekten).

De Run4Energy Loop – Singelloop 2016 is de vierde loop die Stichting Join4Energy organiseert. Met minimaal honderd deelnemers doen we hierbij mee aan de Singelloop 2016 van Enschede.