Meedoen

DEELNEMEN

Iedereen die gemotiveerd is om voor het goede doel een sportieve prestatie te leveren kan deelnemen aan de Run4Energy Loop. Deelnemers aan de Run4Energy Loop ontvangen naast een startbewijs een professioneel Join4Energy hardloopshirt en hebben de mogelijkheid deel te nemen aan de Run4Energy Clinic in augustus.

DEELNAMEVOORWAARDEN

Inschrijfgeld bedraagt € 10,- per persoon. Hiervoor krijg je als deelnemer een deelnamebewijs aan de Singelloop Enschede en een Join4Energy hardloopshirt.

Dit jaar hebben we een nieuwe opzet. Er is dit jaar geen minimumbedrag qua verplichte sponsoring. Elke euro is natuurlijk meer dan welkom voor ons doel, de strijd tegen energiestofwisselingsziekten. De drie personen die op zaterdag 9 september 18.00 uur de hoogste sponsoropbrengst hebben krijgen na afloop van de singelloop een leuke prijs.

De deelname aan de Run4Energy Loop is pas geldig na betaling van de deelnemersbijdrage.

Deelname aan de Run4Energy loop en clinics zijn geheel voor eigen risico en eigen verantwoordelijkheid. De stichting Join4Energy aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid.

Deelnemers gaan akkoord met eventueel gebruik van hun beeltenis in druk, op foto, film, video e.d. voor promotionele doeleinden van de organisatie, zijnde de stichting Join4Energy, zonder daar een vergoeding voor te claimen.

INSCHRIJVEN

Maak gebruik van het online inschrijfformulier. Er is een beperkte beschikbaarheid van maximaal honderd deelnemers. Klik hier voor het online inschrijfformulier.